You have a question?
Don't hesitate to contact us.
Write e-mail in your own language. info@carpetdepo.com

Carpets in sizes around 160x240

Fedezze fel a 160x240 méretű szőnyegek világát a CarpetDepo webáruház kínálatában. Legyen szó gépi vagy kézi készítésü szőnyegekről, nálunk minden igényre talál megfelelő 160x240 méretű szőnyeget. Fedezze fel kínálatunkat, és találja meg az otthona vagy irodája számára ideális szőnyeget.

A 160x240 gépi szőnyegek – tökéletes választás minden otthonba

A 160x240 méretű szőnyegek az egyik legkeresettebb típusok a modern otthonokban. Ideális méretük révén könnyedén illeszkednek a nappalikba, hálószobákba vagy akár az étkezőkbe is. A gépi készítésű változatok különösen népszerűek, mivel magas minőséget és tartósságot kínálnak elérhető áron. A gépi szőnyegek előállítása során modern technológiákat használnak, amelyek lehetővé teszik a bonyolult és részletes minták készítését. Ez a technológia nemcsak a precíz kivitelezést, hanem a gyors gyártást is lehetővé teszi, ami kedvezőbb árakat eredményez a vásárló számára. A szintetikus anyagok, mint a poliészter vagy akril biztosítják a szőnyegek hosszú élettartamát és könnyű tisztíthatóságát. A gépi készítésű szőnyegek tervezésekor a gyártók széles skálán mozognak a klasszikus és modern minták között. Legyen szó geometrikus mintákról, virágmintákról vagy egyszínű kivitelekről, mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt. A 160x240-es méret ráadásul elegendő teret biztosít ahhoz, hogy a szőnyeg a szoba központi eleme legyen.

 

Kézzel készített szőnyegek a 160x240 körüli méretben – egyedi és autentikus darabok

A kézzel készített szőnyegek minden darabja egyedi, mivel a szőnyegkészítő mester minden egyes szőnyeget külön gondossággal és szakértelemmel készít. A 160x240 körüli méretek ideálisak nagyobb terekhez, ahol a szőnyeg kiemelkedően mutat. A 160x240 méretű kézi szőnyegek készítése időigényes folyamat, amely magában foglalja a szálak válogatását, a festést és a szövést. Ez a hagyományos kézműves technika nemcsak kulturális örökséget őriz, hanem garantálja a szőnyeg egyedi jellegét és magas minőségét is. A természetes anyagok, mint a gyapjú, a selyem vagy a pamut, tovább növelik a szőnyegek komfortját és tartósságát. A kézzel készített 160x240 méretű szőnyegek esetében a design lehetőségei szinte végtelenek. A hagyományos perzsa mintáktól a modern, absztrakt dizájnig minden megtalálható. A színválaszték is gazdag, a visszafogott, természetes árnyalatoktól a vibráló, élénk színekig terjed.

 

Kilim szőnyegek a 160x240 körüli méretben – dekoratív és funkcionális választás

A 160x240 méretű Kilim szőnyeg elegendő nagyságú ahhoz, hogy egy szoba központi darabja legyen, miközben nem nyomja el a tér többi részét. A Kilim szőnyegek lapos szövésűek, ami vékonyabb, de mégis tartós kialakítást jelent. A szövéshez természetes anyagokat használnak, mint a gyapjú vagy a pamut, amelyek kényelmesek a lábak számára és könnyen tisztíthatók. A 160x240 méretű Kilim szőnyegek jellegzetes geometriai mintái és élénk színei kiválóan illeszkednek modern és hagyományos enteriőrökbe egyaránt. A kilim szőnyegek 160x240 méretben tökéletes választások, ha dinamikus és mégis autentikus megjelenést szeretnénk elérni. Ezek a szőnyegek gyakran szolgálnak hangsúlyos dekorációs elemként, amelyek felpezsdítik a helyiség atmoszféráját és hozzáadnak egy kis etnikai érintést a dekorációhoz. 

 

Szőnyeg 160x240 méretben: elegancia minden térben

A 160x240 méretű szőnyeg ideális választás lehet otthona vagy irodája számára, ha egy elegáns és praktikus megoldást keres. Ebben a méretkategóriában számos stílus közül válogathat, legyen szó modern vagy klasszikus motívumokról. Ismerje meg kínálatunkat, és találja meg azt a szőnyeget, ami tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez. A 160x240 gépi szőnyeg tökéletes választás azok számára, akik az elérhető árakat részesítik előnyben. A török 160x240 méretű gépi szőnyegek kiváló minőségű poliészter anyagokból készülnek. Az Iráni gépi perzsa szőnyeg pedig akrilból, így garantálják a hosszú élettartamot és az állandó szépséget. Válogasson termékeink közül, amelyek modern technológiával készültek, és emelje otthona vagy irodája atmoszféráját. A 160x240 klasszikus szőnyeg azoknak ideális, akik a hagyományos értékeket kedvelik. Ezek a szőnyegek gazdag mintákkal és meleg színekkel telik, melyek otthonának vagy irodájának meghitt és elegáns atmoszférát kölcsönöznek. Legyen szó barokkról, rokokóról vagy a viktoriánus korról inspirált darabokról, biztosan talál olyat, ami illik stílusához. A 160x240 modern szőnyeg választékunkkal minimalista megjelenést vihet otthonába. Ezek a 160x240 méretű szőnyegek letisztult vonalakkal, minimalista mintákkal és élénk, modern színekkel készülnek, amelyek tökéletesen illeszkednek a kortárs lakberendezési trendekhez. Fedezze fel a geometriai minták és merész színkombinációk világát, amelyekkel igazán egyedi hangulatot teremthet. A 160x240 keleti szőnyeg kínálatunk a tradicionális keleti szépséget hozza el otthonába. Ezek a 160x240 körüli méretű kézzel készült remekművek évszázados hagyományokat őriznek, és minden darab egyedi történetet mesél. A gazdag színek és bonyolult minták kombinációja minden teret lenyűgözővé varázsol, legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy irodáról. Végül, de nem utolsósorban, a 160x240 Kilim szőnyeg választékunkkal a nomád kultúrák hagyományait hozhatja el otthonába. A 160x240 Kilim szőnyegek jellegzetes lapos szövése és folklorisztikus mintái tökéletes kiegészítői lehetnek bármely helyiségnek, ahol a természetességet és az autentikus kézműves munkát kívánja hangsúlyozni.

 

A CarpetDepo webáruházban különféle stílusok, minták és méretek közül választhat, hogy megtalálja a tökéletes 160x240 méretű szőnyeget otthonába vagy irodájába. Felfedezésre vár több száz különböző szőnyeg, amelyek mind a minőséget, mind a stílust képviselik, hogy Ön a legjobbat vihesse haza.


253product 136
253product 136
Filter
Price
 (€)
53 € - 2 371 €
Length (cm)
192 - 302
Width (cm)
144 - 190